Home
Redevelopment
Location
Inspiring Workspace
Contact

High quality
sustainability

Het opleveringsniveau van het gebouw is uitzonderlijk hoog in termen van kwaliteit en duurzaamheid. Voorbeelden hiervan zijn onder andere: Een geavanceerd klimaatsysteem dat de in alle ruimtes aanwezige klimaatplafonds aanstuurt, een lichtplan dat voorziet in energiezuinige verlichting met daglichtregeling en bewegingsdetectie. De energiezuinigheid wordt voortgezet in de beoogde WKO installatie en de toepassing van transparant HR++ zonwerend glas in de gevels. Nieuwe elektrische- en brandbeveiligingsinstallaties dragen bij aan een efficiënter gebruik van elektriciteit en gebruikersveiligheid. Dit alles leidt tot een zeer zuinig Energielabel A en de duurzaamheidsambitie BREEAM Very Good.
Related

Architect

De herontwikkeling van CitySide - Rivierstaete is een project met ambitie, met hoge eisen. Het ontwerp van Roberto Meyer, de veelgeprezen architect en directeur van MVSA Architects, voldoet daaraan.

Setting
the new
standard

Ambitie en focus op de toekomst. Beiden staan centraal in de herontwikkeling van CitySide - Rivierstaete tot dé zakelijke hot spot van Amsterdam. In dat streven is innovatie onontbeerlijk.