Home
Redevelopment
Location
Inspiring Workspace
Contact
1
2
3

Architect

De herontwikkeling van CitySide - Rivierstaete is een project met ambitie, met hoge eisen. Het ontwerp van Roberto Meyer, de veelgeprezen architect en directeur van MVSA Architects, voldoet daaraan.
De technologisch geavanceerde en tot in perfectie gestroomlijnde ontwerpen van Roberto Meyer etaleren zijn belangrijkste bron van inspiratie; de Amerikaanse avant-garde uit de jaren zestig. In binnen- en buitenland heeft hij naam gemaakt met projecten waarin verleiding, innovatie, ruimtebeleving en relevante context voor de gebruiker een centrale plaats innemen. En welke gekenmerkt worden door een gezonde dosis pragmatisme en ondernemerschap.

“Elk gebouw kent zijn eigen levenscyclus, vanuit dat perspectief ga je bekijken hoe een gebouw voor een langere periode zo optimaal mogelijk in dienst kan staan van de gebruikers en de omgeving. Kwaliteit is het uitgangspunt, de drieslag integraliteit, inventiviteit en innovatie is cruciaal.”

Roberto Meyer werd in 1990 met de zilveren Prix de Rome gehonoreerd voor zijn werk en visie op architectuur en is wereldwijd een veelgevraagd spreker bij symposia, universiteiten en trainingen.

 

Iconic statement


Een gebouw met impact. Een landmark. Een exponent van hedendaagse architectuur. Klaar voor de toekomst.

De meerwaarde van het nieuwe ontwerp is in één oogopslag helder: De herontwikkeling versterkt de kwaliteit en uitstraling van het gebouw én haar omgeving. En ontstijgt hiermee de regelmaat van haar omgeving maar blijft er ook onderdeel van uitmaken.

Related

High quality
sustainability

Het opleveringsniveau van het gebouw is uitzonderlijk hoog in termen van kwaliteit en duurzaamheid. Voorbeelden hiervan zijn onder andere: Een geavanceerd klimaatsysteem dat de in alle ruimtes aanwezige klimaatplafonds aanstuurt, een lichtplan dat voorziet in energiezuinige verlichting met daglichtregeling en bewegingsdetectie.

Setting
the new
standard

Ambitie en focus op de toekomst. Beiden staan centraal in de herontwikkeling van CitySide - Rivierstaete tot dé zakelijke hot spot van Amsterdam. In dat streven is innovatie onontbeerlijk.