Home
Redevelopment
Location
Inspiring Workspace
Contact

Connectivity

De locatie is uitstekend bereikbaar en verkeert in de directe nabijheid van verschillende uitvalswegen en openbaar vervoer verbindingen.
CitySide - Rivierstaete is gelegen aan de rand van de Amsterdamse Rivierenbuurt. Andere kantoorgebieden als de Zuidas en De Omval zijn snel bereikbaar en zowel het centrum in als de stad uit, duurt slechts een paar minuten.

connectivity-double-maps2x

By Car


Ringweg A10 is binnen enkele minuten bereikbaar en biedt toegang tot de A1, A4 en A8. Ook de rechtstreekse toegang tot de A2 is binnen enkele minuten bereikt. Deze gunstige ligging maakt CitySide zelfs goed bereikbaar tijdens de spits.

 

By Train


Trein- en metrostation Amsterdam Amstel ligt op enkele minuten loopafstand. Hier vandaan rijden treinen richting Amsterdam Centraal, Rotterdam Centraal en Utrecht Centraal.

 

By local public transport


Vanaf metrostation Amsterdam Amstel vertrekt om de 8 minuten een metro richting de Zuidas, Amsterdam Arena en het centrum. En op 5 minuten loopafstand zijn diverse tram- en bushaltes aanwezig.
Related

Parking

85 parkeerplaatsen op ruim (eigen) terrein in het hartje van de stad

Centered
in Amsterdam

CitySide - Rivierstaete bevindt zich qua bereikbaarheid op een strategisch zeer goed gelegen plek in Amsterdam en direct aan de Amstel. Een plek met allure die historisch gezien van grote economische betekenis is voor Amsterdam.